Tjenester

Mitt fokus er klientens totale velvære i tillegg til symptomlindring. Jeg har kunnskapen og ekspertisen til å gjøre en rekke helsefremmende tjenester på Helsehuset i Ski. Mine tjenester har som mål å forbedre fysisk, mental og emosjonell helse, ved å adressere hele personen i stedet for bare spesifikke symptomer. 

Vakuumterapi: Effektiv metode for å øke blodsirkulasjonen, redusere muskelsmerter og forbedre hudens elastisitet. Med moderne utstyr utøves trygge og gode behandlinger. VitGeo og Tuxenmetoden

Akupunktur: Anerkjent metode for smertelindring og velvære. Metoden går ut på balansere kroppens energi og fremme helbredelse.

BioMatten: Terapeutisk behandlingsunderlag med infrarød varme. Matten reduserer hevelse, øker blod sirkulasjon, fremmer avslapning og smertelindring. Matten blir brukt i alle behandlinger jeg utfører men kan også benyttes som enkeltstående behandling.

iTeraCare: Blåse-enhet som sender ut frekvensbølger, såkalte elektromagnetiske svingninger, som har flere bruksområder. Behandling ved hudproblemer, smerter, betennelser og ledd problematikk. Kan også brukes som supplement til annen behandling.